प्रश्न 1Single Answer
नीचे दिये जा रहे अक्षर समूह की श्रृंखला में प्रश्न चिन्ह (?) के स्थान पर क्या होगा ?
I L J M P N Q T R ?
I L J M P N Q T R ?
Subjects : General Intelligence & Reasoning, Numerical Aptitude, General English, General Awareness
Question Bank AOC Junior Office Assistant Exam - Hindi

हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।
का खाया गया। अगले दिन आपके पिताजी ने शेष भाग
का खा लिया। आप केक को समाप्त करना चाहते हैं। केक का कितना अंश बचा हुआ है?Buy AOC Junior Office Assistant Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in AOC Junior Office Assistant question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | AOC Junior Office Assistant Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | AOC Junior Office Assistant Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | AOC Junior Office Assistant Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | AOC Junior Office Assistant Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | AOC Junior Office Assistant Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | AOC Junior Office Assistant Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | AOC Junior Office Assistant Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | AOC Junior Office Assistant Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 |