प्रश्न 1Single Answer
किस अर्धचालक उपकरण का उपयोग मुख्य रूप से प्रवर्धन और स्विचिंग के लिए किया जाता है?
Subjects : Technical Subject, General Studies & Current Affairs
Question Bank BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - HindiBuy BTSC ITI Instructor Electronics Mechanic Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in BTSC ITI Instructor Electronics Mechanic question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 4. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 5. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - Hindi (Old) Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - Hindi (Old) Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 7. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - English (Old) Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 8. | BTSC ITI Instructor (Electronics Mechanic) Exam - English (Old) Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 |