प्रश्न 1Single Answer
निम्नलिखित में से किसने स्वयं को ‘हिन्दुस्तान का तोता’ कहा था ?
Subjects : Current Affairs, General Awareness, General Mental Ability, General Intelligence, Arithmetical & Numerical Ability, Data Interpretation, General Hindi Comprehension, General English Comprehension, Computer Proficiency
Question Bank CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।Buy CBSE Junior Accountant Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in CBSE Junior Accountant question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 10. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 11. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 12. | CBSE Junior Accountant Tier 1 Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 |