Question 1Single Answer
Virus of bird flu is also known as-
Subjects : Staff Nurse, General Awareness, Aptitude and Test of Reasoning, General Awareness, Aptitude and Test of Reasoning., Information Technology and Computing
Question Bank CCRAS Staff Nurse Exam - English-1Buy CCRAS Staff Nurse Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in CCRAS Staff Nurse question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | CCRAS Staff Nurse Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | CCRAS Staff Nurse Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | CCRAS Staff Nurse Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | CCRAS Staff Nurse Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | CCRAS Staff Nurse Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | CCRAS Staff Nurse Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | CCRAS Staff Nurse Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | CCRAS Staff Nurse Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | CCRAS Staff Nurse Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 10. | CCRAS Staff Nurse Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 11. | CCRAS Staff Nurse Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 12. | CCRAS Staff Nurse Exam - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 |