प्रश्न 1Single Answer
नीचे दिये जा रहे अक्षर समूह की श्रृंखला में प्रश्न चिन्ह (?) के स्थान पर क्या होगा ?
I L J M P N Q T R ?
I L J M P N Q T R ?
Subjects : Mental Ability
Question Bank CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-I) Exam - Hindiनिम्नलिखित संख्या अनुक्रम में आगे क्या आना चाहिए ? 1, 8, 9, 64, 25, 216, ..?.., ..?..
Buy CSIR CGCRI Technical Assistant Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in CSIR CGCRI Technical Assistant question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-I) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-I) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-I) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 4. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-I) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 5. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-II) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-II) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-II) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 8. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-II) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 9. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-III) Exam - Hindi Description : 1200 Question with Answer. | ₹101 | |
| 10. | CSIR CGCRI Technical Assistant / Technician (Paper-III) Exam - English Description : 1140 Question with Answer. | ₹101 |