प्रश्न 1Single Answer
विश्व कृषि खाद्य संगठन की स्थापना कब हुई?
Subjects : Subject Knowledge, Reasoning & Computer Aptitude, Data Analysis & Interpretation and Quantitative Aptitude, General Awareness, English Language
Question Bank CWC Junior Executive (Technical) Exam - HindiBuy CWC Junior Executive Technical Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in CWC Junior Executive Technical question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - Hindi Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 6. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 7. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 8. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 9. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 10. | CWC Junior Executive (Technical) Exam - English Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 |