प्रश्न 1Single Answer
मानव रक्त में RBC का आयुष्य लगभग है ?
Subjects : General Awareness, General Intelligence & Reasoning Ability, Arithmetical & Numerical Ability, Hindi Language & Comprehension, English Language & Comprehension, Physics
Question Bank DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।Buy DSSSB JSA Physics Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in DSSSB JSA Physics question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | DSSSB Junior Scientific Assistant (Physics) Exam - English (Old) Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 |