प्रश्न 1Single Answer
डाटा को सूचना में प्रोसेेस करने के लिए इस उपकरण की आवश्यकता पडती है और इसमे इंटेग्रेटेड सर्किट होते है ।
Subjects : General Knowledge, Aptitude, English, Constitution of India, Law, Assamese Language
Question Bank Gauhati High Court Grade III Prelims Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।Buy Gauhati High Court Grade 3 Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in Gauhati High Court Grade 3 question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | Gauhati High Court Grade III Prelims Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | Gauhati High Court Grade III Prelims Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | Gauhati High Court Grade III Prelims Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 4. | Gauhati High Court Grade III Prelims Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 5. | Gauhati High Court Grade II Part I Mains Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | Gauhati High Court Grade II Part I Mains Exam - English Description : 1500 Question with Answer. | ₹131 | |
| 7. | Gauhati High Court Grade III Mains (Part II) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 8. | Gauhati High Court Grade III Mains (Part II) Exam - Hindi Description : 1500 Question with Answer. | ₹131 | |
| 9. | Gauhati High Court Grade III Mains (Part II) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 10. | Gauhati High Court Grade III Mains (Part II) Exam - English Description : 1500 Question with Answer. | ₹131 | |
| 11. | Gauhati High Court Grade III Mains (Part -II) Exam - English (Old) Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 12. | Gauhati High Court Grade III Mains (Part -II) Exam - English (Old) Description : 1500 Question with Answer. | ₹131 |