प्रश्न 1Single Answer
शैक्षिक मनोविज्ञान मुख्य रूप से निम्नलिखित से संबंधित है:
Subjects : Education Psychology, Pedagogy, General Awareness, General Mental Ability including Basic numeracy & data interpretation, Fine Arts
Question Bank HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - HindiBuy HPSC PGT Fine Arts Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in HPSC PGT Fine Arts question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | HPSC PGT Fine Arts Stage-1 Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 |