प्रश्न 1Single Answer
नीचे दिये जा रहे अक्षर समूह की श्रृंखला में प्रश्न चिन्ह (?) के स्थान पर क्या होगा ?
I L J M P N Q T R ?
I L J M P N Q T R ?
Subjects : General Intelligence & Reasoning, General Awareness, Quantitative Aptitude, Hindi Language
Question Bank IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - Hindi
Buy IIMC Non Teaching Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in IIMC Non Teaching question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | IIMC Non Teaching (Upper Division Clerk) Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 10. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 11. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 12. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 13. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 14. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 15. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 16. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-1 Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 17. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-2 Exam - Hindi Description : 1130 Question with Answer. | ₹101 | |
| 18. | IIMC Non Teaching (Assistant) Paper-2 Exam - English Description : 1250 Question with Answer. | ₹101 |