प्रश्न 1Single Answer
अमृता देवी स्मृति पुरस्कार जिसके लिए दिया जाता है, वह है-
Subjects : Science
Question Bank KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - HindiBuy KVS LDE LDCE TGT Science Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in KVS LDE LDCE TGT Science question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - Hindi Description : 5000 Question with Answer. | ₹225 | |
| 6. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 7. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 8. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 9. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 10. | KVS LDE/LDCE TGT (Science) Tier-1 Exam - English Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 |