प्रश्न 1Single Answer
बच्चों का सक्रिय शब्दकोश किसे कहते हैं ?
Subjects : Hindi Language, General English, General Knowledge and Current Affairs, Reasoning and Numeric Ability, Pedagogy, Hindi
Question Bank MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - HindiBuy MP TET Secondary Teacher Hindi Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in MP TET Secondary Teacher Hindi question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - Hindi Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 6. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 7. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 8. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 9. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 10. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - English Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 11. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 12. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 13. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 14. | MP TET Secondary Teacher (Hindi) Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 |