प्रश्न 1Single Answer
लेखक को कदम्ब का अभाव क्यों खटकता है ?
Subjects : Hindi Language, General English, General Knowledge and Current Affairs, Reasoning and Numeric Ability, Pedagogy, Social Science
Question Bank MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - HindiBuy MP TET Secondary Teacher Social Science Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in MP TET Secondary Teacher Social Science question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - Hindi Description : MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - English | ₹151 | |
| 10. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 11. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 12. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 | |
| 13. | MP TET Secondary Teacher (Social Science) Exam - Hindi (Old) Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 |