प्रश्न 1Single Answer
निम्नलिखित में से कौन सा नियोजन प्रक्रिया का प्रमुख तत्व है
Subjects : Technical Ability, General Awareness & Aptitude
Question Bank MPPKVVCL Manager Exam - HindiBuy MPPKVVCL Manager Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in MPPKVVCL Manager question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | MPPKVVCL Manager Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | MPPKVVCL Manager Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | MPPKVVCL Manager Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | MPPKVVCL Manager Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | MPPKVVCL Manager Exam - Hindi Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 6. | MPPKVVCL Manager Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 7. | MPPKVVCL Manager Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 8. | MPPKVVCL Manager Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 9. | MPPKVVCL Manager Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 10. | MPPKVVCL Manager Exam - English Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 11. | MPPKVVCL Manager Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 12. | MPPKVVCL Manager Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 13. | MPPKVVCL Manager Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 14. | MPPKVVCL Manager Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 |