प्रश्न 1Single Answer
तानसेन संगीत समारोह कहाँ मनाया जाता है ?
Subjects : General knowledge of Madhya Pradesh, National and International level, basic knowledge of computer
Question Bank MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam - HindiBuy MPPSC Assistant Professor Economics Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in MPPSC Assistant Professor Economics question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 4. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 5. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam - Hindi Description : 1600 Question with Answer. | ₹131 | |
| 7. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 8. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 9. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹101 | |
| 10. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹101 | |
| 11. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹101 | |
| 12. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹101 | |
| 13. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 14. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 15. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-I Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 | |
| 16. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Paper-II Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 | |
| 17. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Exam (Paper-II) - English (Old) Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 18. | MPPSC Assistant Professor (Economics) Exam (Paper-II) - English (Old) Description : 2120 Question with Answer. | ₹151 |