प्रश्न 1Single Answer
नीचे दिये जा रहे अक्षर समूह की श्रृंखला में प्रश्न चिन्ह (?) के स्थान पर क्या होगा ?
I L J M P N Q T R ?
I L J M P N Q T R ?
Subjects : General Reasoning, Numerical Ability, Basic Computer Literacy, General Knowledge, English, Hindi
Question Bank NVS PGT Computer Science Tier-I (Prelims) Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।
का खाया गया। अगले दिन आपके पिताजी ने शेष भाग
का खा लिया। आप केक को समाप्त करना चाहते हैं। केक का कितना अंश बचा हुआ है?Buy NVS PGT Computer Science Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in NVS PGT Computer Science question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | NVS PGT Computer Science Tier-I (Prelims) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 2. | NVS PGT Computer Science Tier-I (Prelims) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 3. | NVS PGT Computer Science Tier-I (Prelims) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 4. | NVS PGT Computer Science Tier-I (Prelims) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 5. | NVS PGT Computer Science Tier-II Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | NVS PGT Computer Science Tier-II Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | NVS PGT Computer Science Tier-II Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 8. | NVS PGT Computer Science Tier-II Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 |