प्रश्न 1Single Answer
नीचे दिये जा रहे अक्षर समूह की श्रृंखला में प्रश्न चिन्ह (?) के स्थान पर क्या होगा ?
I L J M P N Q T R ?
I L J M P N Q T R ?
Subjects : Reasoning Ability, Quantitative Aptitude, English Language
Question Bank OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims Tier 1 Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।
का खाया गया। अगले दिन आपके पिताजी ने शेष भाग
का खा लिया। आप केक को समाप्त करना चाहते हैं। केक का कितना अंश बचा हुआ है?Buy OICL Administrative Officer Generalist Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in OICL Administrative Officer Generalist question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 10. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 11. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 12. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 13. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - Hindi Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 14. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 15. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 16. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 17. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 18. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - English Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 19. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 20. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 21. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 22. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 23. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 24. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 25. | OICL Administrative Officer (Generalist) Prelims TIER 1 Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 | |
| 26. | OICL Administrative Officer (Generalist) Mains Tier 2 Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 |