प्रश्न 1Single Answer
डाटा को सूचना में प्रोसेेस करने के लिए इस उपकरण की आवश्यकता पडती है और इसमे इंटेग्रेटेड सर्किट होते है ।
Subjects : Reasoning & Computer Aptitude, Data Analysis & Interpretation, English Language, Quantitative Aptitude, General/Economy/Banking Awareness
Question Bank PNB Local Bank Officer Exam - HindiBuy PNB LBO Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in PNB LBO question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | PNB Local Bank Officer Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | PNB Local Bank Officer Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | PNB Local Bank Officer Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | PNB Local Bank Officer Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | PNB Local Bank Officer Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | PNB Local Bank Officer Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | PNB Local Bank Officer Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | PNB Local Bank Officer Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | PNB Local Bank Officer Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 10. | PNB Local Bank Officer Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 11. | PNB Local Bank Officer Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 12. | PNB Local Bank Officer Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 |