प्रश्न 1Single Answer
I go to Madurai by —– Vaigai Express
Subjects : English Language, Banking Knowledge, General Awareness/Economy, Computer Aptitude
Question Bank Punjab & Sind Bank LBO Exam - HindiBuy Punjab and Sind Bank LBO Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in Punjab and Sind Bank LBO question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 5. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 6. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 7. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 8. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 9. | Punjab & Sind Bank LBO Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 10. | Punjab & Sind Bank LBO Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 | |
| 11. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - Hindi (Old) Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 12. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - Hindi (Old) Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 13. | Punjab & Sind Bank LBO Exam - English (Old) Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 |