प्रश्न 1Single Answer
एक तीन अंकों की संख्या में, इकाई अंक इसके दहाई अंक का दुगुना और सैकड़ा अंक का 1.5 गुणा है। अगर संख्या के तीनों अंकों का योग 13 है, तो संख्या ज्ञात करें।
Subjects : Mathematics, Mental Ability, General Science, General Awareness
Question Bank RRB ALP Automobile Engineering CBT 1 Stage 1 Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।
का खाया गया। अगले दिन आपके पिताजी ने शेष भाग
का खा लिया। आप केक को समाप्त करना चाहते हैं। केक का कितना अंश बचा हुआ है?
Buy RRB ALP Automobile Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in RRB ALP Automobile question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 1 Stage 1 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 1 Stage 1 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 1 Stage 1 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 1 Stage 1 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 5. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 1 Stage 1 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 6. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 1 Stage 1 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 7. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 2 Stage 2 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 8. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 2 Stage 2 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 9. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 2 Stage 2 Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 10. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 2 Stage 2 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 11. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 2 Stage 2 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 12. | RRB ALP Automobile Engineering CBT 2 Stage 2 Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 |