प्रश्न 1Single Answer
t = 0+ पर प्रारंभिक आवेश qo वाला वाला संधारित्र के रूप में काम करता है।
Subjects : General Studies, Physical Education
Question Bank UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - HindiBuy UPPSC Assistant Professor Physical Education Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in UPPSC Assistant Professor Physical Education question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - Hindi Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 6. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 7. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 8. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 9. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 10. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - English Description : 5000 Question with Answer. | ₹221 | |
| 11. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 12. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 13. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 14. | UPPSC Assistant Professor (Physical Education) Prelims Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 |