प्रश्न 1Single Answer
एक तीन अंकों की संख्या में, इकाई अंक इसके दहाई अंक का दुगुना और सैकड़ा अंक का 1.5 गुणा है। अगर संख्या के तीनों अंकों का योग 13 है, तो संख्या ज्ञात करें।
Subjects : General Studies, Science
Question Bank UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।Buy UPPSC LT Grade Assistant Teacher Science Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in UPPSC LT Grade Assistant Teacher Science question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | UPPSC LT Grade Assistant Teacher (Science) Exam - Hindi (Old) Description : 4000 Question with Answer | ₹201 |