प्रश्न 1Single Answer
शुद्ध वर्तनी का चयन कीजिए
Subjects : General Hindi, Electronics
Question Bank UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - HindiBuy UPPSC Polytechnic Lecturer Electronics Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in UPPSC Polytechnic Lecturer Electronics question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 4. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 5. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam - Hindi Description : 1000 Question wth Answer. | ₹101 | |
| 6. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 8. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 9. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 10. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam - Hindi Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 11. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 12. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam - English Description : 1000 Question & Answer Download in PDF (Send by Email) | ₹151 | |
| 13. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 14. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam Question Bank Book - Hindi Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹450 | |
| 15. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 | |
| 16. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam Question Bank Book - English Description : 1000 Question with Answer (Printed Material) | ₹390 | |
| 17. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-1 Exam - English (Old) Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 18. | UPPSC Polytechnic Lecturer (Electronics) Paper-2 Exam - English (Old) Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 |