प्रश्न 1Single Answer
I go to Madurai by —– Vaigai Express
Subjects : General English, Reasoning & Quantitative Aptitude, General Knowledge & Current Affairs, General Science, IP Legislation in India, WIPO, and related treaties
Question Bank UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - Hindi
हिस्से का अंतर 30 है तो संख्या ज्ञात करें।
का खाया गया। अगले दिन आपके पिताजी ने शेष भाग
का खा लिया। आप केक को समाप्त करना चाहते हैं। केक का कितना अंश बचा हुआ है?Buy UPSC CGPDTM Examiner Important Questions, MCQ, question answer in Hindi & English. It will help you to score high marks in UPSC CGPDTM Examiner question bank 2026 in Online, PDF & Print study material.
| Sr. | Package Name | Amount | |
|---|---|---|---|
| 1. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 2. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 3. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 4. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - Hindi Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 5. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 6. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 7. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 8. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 1 Prelims Exam - English Description : 4000 Question with Answer. | ₹201 | |
| 9. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 2 Mains Exam - Hindi Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 10. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 2 Mains Exam - Hindi Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 11. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 2 Mains Exam - Hindi Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 | |
| 12. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 2 Mains Exam - English Description : 1000 Question with Answer. | ₹101 | |
| 13. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 2 Mains Exam - English Description : 2000 Question with Answer. | ₹151 | |
| 14. | UPSC CGPDTM Examiner Phase 2 Mains Exam - English Description : 3000 Question with Answer. | ₹181 |